Barion Pixel
nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo

Image Caption Title Here!

This is description of image. You can insert HTML code there!

Image Caption Title Here!

This is description of image. You can insert HTML code there!

Image Caption Title Here!

This is description of image. You can insert HTML code there!

 konyvlepcso
 

 

A gyermekkönyv-piac

A gyermekkönyvek piaca mindig is sok lehetőséget rejtett szerzőknek, szerkesztőknek, kiadóknak. A kínálat óriási, és évről évre egyre nő. Egyre színesebb, vidámabb könyvek jelennek meg, de tartalmuk tekintetében egyre több csapdát is jelenthetnek.

A Könyvlépcső

Önkénteseink és hívő családok segítségével régóta gyűjtögetjük azokat a könyveket, amelyek gazdag tartalmukkal építően hatnak gyermekeink lelkére. Ezt a gyűjteményt korábban Könyvlépcső néven vásárolhatták meg az érdeklődők. Most letölthető módon adjuk közre az egyre bővülő listát.

Szerkesszük együtt!

Mivel mindig jelennek meg új gyermekkönyvek, szívesen fogadunk új címeket a következő e-mail címre: striflerne.kovendi.eszter@visz.org

A könyvcímek gyűjtésekor mindig fontos szempont, hogy a tartalom biblikus vagy lelkileg, erkölcsileg építő legyen, és semmilyen idegen lelkületet ne akarjon közvetíteni.

A könyvajánlók a megfelelő korosztály ikonjára kattintva tölthetők le. A PDF-fájlokban a könyvcímek minden esetben a kiadó vagy a szerző saját honlapjára mutatnak, hogy bővebb információt kaphassunk az adott könyvről. 

A kiadványok szerzőnév szerinti ABC sorrendben vannak.    

Egyelőre csak a 0-2 és a 3-5 éves korosztály könyvlistáit töltöttük fel, de érdemes figyelni az oldalt, mert időről-időre frissítjük és bővítjük a Könyvlépcsőt. 

 

0-2_konyvajánlo
3-5_könyvajanlo
6-7_konyvajanlo
8-9_konyvajanlo
10-12_konyvajanlo
13-15_konyvajanlo
16_konyvajanlo